020 - 261 91 91 info@sounddesignonline.com

Sound Design Online

Wij zijn gespecialiseerd in audionabewerking en sound design voor AV producties. Bijvoorbeeld voor webvideo’s, uitleganimaties, radio en TV commercials. Maar ook voor Virtual Reality toepassingen en 360 graden video’s.

We zijn een ‘virtuele audio postproductie studio’: Alle diensten worden volledig online aangeboden. Via de bestelpagina is eenvoudig audio editing, mix, mastering en/of sound design te bestellen voor jouw productie. Na het invullen van het bestelformulier nemen we contact op om de opdracht te bespreken. Daarna upload je het ruwe materiaal en gaan wij aan de slag om de audio perfect te laten klinken!

We streven ernaar om binnen 4 uur te reageren op (aan)vragen.

Meer info: Sound Design

Sound design is het creëren van alle niet-gecomponeerde geluiden in een productie. Bijvoorbeeld geluidseffecten, ‘Foley’ geluiden (zoals voetstappen) en muzikale effecten. Zie ook de blog ‘Wat Doet Een Sound Designer?’

Met een grote sound effects library, de mogelijkheid om Foley geluiden te kunnen opnemen en de juiste tools om audio te bewerken kunnen we elke productie van goed sound design voorzien. Dit deden we dan ook al voor diverse (inter)nationale producties!

Meer info: Audionabewerking

Ook voor audionabewerking voor bijvoorbeeld commercials, webvideo’s of TV programma’s kun je terecht bij Sound Design Online.

Bij audionabewerking editen, mixen en masteren wij de audio en zorgen zo voor de juiste sound. Een heldere, goed verstaanbare voice-over zonder storende klikjes of ademhalingen. De perfecte tonale en dynamische balans tussen voice-over, muziek en sound effecten. Ook zorgen we ervoor dat de audio aan alle technische voorschriften voldoet, zoals EBU R-128 of ATSC A/85 bij TV producties.

Zie ook de blog ‘Wat is audionabewerking en waarom is het nodig?’

Meer info: Spatial audio

Je ziet steeds vaker 360 graden video’s, bijvoorbeeld op Youtube of in VR apps. Je draait je telefoon en het beeld draait netjes mee. Helaas hebben deze video’s nog wel vaak ‘gewoon’ stereo audio.

Maar stel je voor: Je zet een koptelefoon op en opeens hoor je een vliegtuig ook echt boven je hoofd voorbij vliegen. Geluiden van achter je klinken ook echt alsof ze van achteren komen. Tenzij je je hoofd of je telefoon draait: Dan draait het geluid gewoon mee. Net als in het echt! Lees hierover ook de blog ‘Spatial Audio bij 360 graden video’s: Wat is het en hoe werkt het?’

De audio net zo 360 als de video. Dat is spatial audio. En dat kan Sound Design Online voor je verzorgen, voor zowel 360 graden video’s als voor Virtual Reality toepassingen.

a