020 - 261 91 91 info@sounddesignonline.com

OverSound Design Online is een volledig online opererende audio postproductie studio. Via de bestelpagina is eenvoudig audio editing, mix, mastering en/of sound design te bestellen voor audio- en videoproducties. Lees er hier alles over.

Sound Design Online werd eind 2015 opgericht door Gijs Friesen, sinds 2003 fulltime sound engineer / sound designer. Hij werkte voor verschillende mediabedrijven mee aan talloze audiovisuele producties. Tegelijkertijd is hij een bekende bij veel radiostations waar hij diverse bands mixte die kwamen optreden in de studio. Bijvoorbeeld Jason Mraz, Nielson, Jess Glynne en vele anderen.

Samen met een selecte groep professionele sound designers, ieder met 10+ ervaring in het vak, wordt de audio voor uitleganimaties, webvideo’s en andere AV-producties verzorgd.

Voor compositie van muziek wordt samengewerkt met Sander Geboers. Sinds 1998 is hij te vinden in het theater als vaste begeleider van Claudia de Breij. Hij schreef de muziek voor haar theatervoorstellingen en samen met Rogier Wagenaar de muziek van de hit ‘Mag ik dan bij jou’, waarvoor hij in 2014 een platina plaat in ontvangst nam.

Ieder werkt vanuit zijn eigen professionele studio. Maar voor een goed gesprek beschikken we over een flexkantoor in Amsterdam, met lekkere koffie en gratis parkeergelegenheid! De mogelijkheden voor jouw productie bespreken? Mail of bel om een keer langs te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a