020 - 261 91 91 info@sounddesignonline.com

Spatial Audio bij Sound Design Online

Sound Design Online is gespecialiseerd in audionabewerking en sound design voor AV producties. Bijvoorbeeld voor webvideo’s, uitleganimaties, radio en TV commercials. Maar ook voor Virtual Reality toepassingen en 360 graden video’s.

Je ziet steeds vaker 360 graden video’s, bijvoorbeeld op Youtube of in VR apps. Je draait je telefoon en het beeld draait netjes mee. Helaas hebben deze video’s nog wel vaak ‘gewoon’ stereo audio.

Maar stel je voor: Je zet een koptelefoon op en opeens hoor je een vliegtuig ook echt boven je hoofd voorbij vliegen. Geluiden van achter je klinken ook echt alsof ze van achteren komen. Tenzij je je hoofd of je telefoon draait: Dan draait het geluid gewoon mee. Net als in het echt!

De audio net zo 360 als de video. Dat is spatial audio. En dat kan Sound Design Online verzorgen, voor zowel 360 graden video’s als voor Virtual Reality toepassingen.

Benieuwd hoe dit klinkt in jouw productie?
Laat 10 seconden van je 360 video GRATIS van spatial audio voorzien om een indruk te krijgen!

Zo weet je zeker of het iets is voor jou. Neem contact op voor alle info.

Alle diensten worden volledig online aangeboden. Via de bestelpagina is eenvoudig audio editing, mix, mastering en/of sound design te bestellen voor jouw productie. Na het invullen van het bestelformulier nemen wij contact op om de opdracht te bespreken. Daarna gaan we aan de slag!
We streven ernaar om binnen 4 uur een reactie te geven.

a