020 - 261 91 91 info@sounddesignonline.com

Veelgestelde vragen

 100% Tevredenheidsgarantie?

Sound Design Online biedt ‘100% Tevredenheidsgarantie’ op alle audio mixage, mastering en sound design. Je ontvangt vóór de afgesproken deadline de gemixte/gemasterde audio. Niet tevreden? Dan betaal je niets! Hoe dit precies werkt en wat de exacte voorwaarden zijn, lees je in artikel 6 van de Algemene Voorwaarden.

 Hoe gaat het aanleveren?

Sound Design Online werkt volledig online. Uitwisseling van bestanden kan via het WeTransfer kanaal van Sound Design Online. Je uploadt het ruwe materiaal, vóór de afgesproken datum ontvang je een downloadlink met de final audiomix. Uiteraard wordt je nauw betrokken in de voortgang.

 Wat is de levertijd?

Wil je een commercial, webvideo of bedrijfsvideo laten mixen en masteren? Dan is de levertijd doorgaans binnen 1 werkdag. In andere gevallen wordt een datum afgesproken waarop de audio geleverd wordt.

 Kan ik sessies bijwonen?

Het kan prettig zijn om direct tijdens de sessie aanwijzingen te geven. Daarom kun je virtueel meekijken/luisteren met een studio sessie. Klik in het bestelformulier op ‘Sessie Virtueel Bijwonen’ zodat we een afspraak kunnen maken.

 Wat zijn de kosten?

Tijdens het invullen van het online bestelformulier zie je direct de totale kosten van jouw product. Klik je vervolgens op ‘Vraag offerte aan’, dan nemen wij contact met je op om de opdracht te bespreken. Daarna gaan we aan de slag.

 Hoe betaal ik voor een opdracht?

Sound Design Online werkt op factuurbasis. Nadat je het materiaal hebt ontvangen en goedgekeurd hebt, ontvang je per mail een factuur voor het geleverde werk.

Andere vraag? Neem contact op! We streven ernaar om binnen 4 uur een reactie te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a